Algemeen

Sinds kort kunnen we niet meer om de anderhalvemetersamenleving heen. ‘Het nieuwe normaal’ brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Vragen waarop niemand het exacte antwoord heeft. Wat wel zeker is, is dat we met meer aandacht en zorg moeten kijken naar de manier waarop we met elkaar omgaan. Hoe we met elkaar werken. En wat we daarin aan kunnen passen, zodat we veilig, verantwoord en met oog voor elkaar samen door kunnen.

Wij, KnaapenGroep, elk® en Caspar de Haan, hebben samen onderzocht hoe we invulling kunnen geven aan de begrippen veiligheid, gezondheid en afstand. We geloven namelijk dat het kan. Het resultaat? Contactloos renoveren.

Een nieuwe vorm van werken. Weliswaar op afstand, maar altijd persoonlijk betrokken. We blijven doen wat we altijd al deden: op een sociale en zorgvuldige manier woningen verbeteren en verduurzamen. Alleen doen we dat nu met nog meer aandacht voor de gezondheid en het welzijn van bewoners en medewerkers. Binnen het nieuwe normaal drukken hygiëne, gezondheid en voorzichtigheid een groot stempel op de nabije toekomst. Een toekomst waar wij met Contactloos renoveren klaar voor zijn.